Siirry sisältöön

Konkkaronkka-toiminta

Julkaistu 02.11.2023 - Tuottanut Miessakit ry
Ohjattua vertaisryhmätoimintaa ja yksilöllistä tukea ylivelkaantuneille yrittäjämiehille. Toiminnalla tuetaan osallistujien hyvinvointia ja toimintakykyä arjessa. Toimintaa järjestetään Helsingissä ja Tampereella.

Yrittäjämies, älä jää yksin!

Konkkaronkka-toiminta on tarkoitettu konkurssiuhan alla oleville ja/tai ylivelkaantuneille yrittäjämiehille. Yritystoimintasi voi olla yhä käynnissä, mutta sinulla on hankaluuksia selviytyä veloista. Tai voit olla jo konkurssin tehnyt mies, jonka yritystoiminta on päättynyt. Tai jotain siltä väliltä – yritysmuodosta riippumatta. Tärkeintä on halu keskustella ja kuunnella.

Vertaisryhmät

Ohjatussa vertaisryhmässä voit vapaasti kertoa ja jakaa ylivelkaantumiseen ja konkurssiin liittyviä kokemuksia ja tuntoja. Toisten yrittäjämiesten kokemusten kuuleminen auttaa oman tilanteen jäsentämisessä.

Ryhmäprosessi koostuu kymmenestä viikoittaisesta tapaamisesta, joista yhdeksän on kestoltaan kaksi tuntia ja päätöskerta puolikkaan päivän mittainen.

Syksyn 2024 ryhmät:

Helsinki I torstaisin 17.10.–12.12. klo 17–19, Annankatu 16 B 28. Iltapäivän mittainen päätöskerta tiistaina 9.1.2025.

Tampere I keskiviikkoisin 2.10–4.12 klo 17–19 (ei tapaamista vko 44), Puutarhakatu 16 B (6 krs.) Iltapäivän mittainen päätöskerta tiistaina 11.12.

Ilmoittaudu mukaan täältä (https://www.miessakit.fi/ota-yhteytta-konkkaronkkaan/)

Henkilökohtainen tuki

Toimintaan mukaan hakeutuville tarjotaan yksilöllistä tukea ennen ryhmän alkua, sen aikana ja ryhmän päätyttyä. Tapaamisissa keskitytään ryhmäläisen henkilökohtaiseen tilanteeseen ja tuen tarpeeseen hanketyöntekijän kanssa. Yksilötuki ei ole talousneuvontaa, vaan sillä tuetaan ryhmäläisen toimintakykyä haastavassa elämäntilanteessa. Yksilötapaamisia tarjotaan kasvokkain tai videovälitteisesti, kullekin ryhmäläiselle viisi kertaa.

Konkkaronkka-hankkeen logo.

Oliko tästä sinulle apua?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Astman omahoidon ABC - Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät Astman omahoidon ABC -hankkeen usein kysytyt kysymykset -osion vastauksineen. Kysymyksiin ovat vastanneet hankkeen...

Mitä hyötyä luonnossa liikkumisesta on hengityssairautta sairastavalle?

Luontohengähdys-hankkeen teemailta 16.10.2024. Keuhkosairauksien erikoislääkäri Antti Saarinen kertoo liikkumisesta hengityssairauden hoitona ja...

Luontoympäristön merkitys hengityssairauden omahoidon ja hyvinvoinnin tukena

Luontohengähdys-hankkeen teemailta 22.10.2024. Kokemustoimija Heli Salo kertoo omasta luontosuhteestaan vaikeaa keuhkoahtaumaa sairastavan sekä...